UMAMI Vocals

Enestående Harmonier og Musikalske Fortællinger


UMAMI Vocals præsenterer en unik oplevelse, hvor lækre harmonier og rørende stemmer smelter sammen i kraftfulde arrangementer. De fem stærke solister forenes for at udforske og udfordre grænserne for, hvad a cappella-genren kan udtrykke. Med imponerende præcision, følsomhed og kunstnerisk overskud mestrer kvintetten stemmens dybt personlige instrument.

 

Gruppen er et resultat af en sammensmeltning af stemmer og musikalske baggrunde. Ensemblets medlemmer fra Danmark, Estland og Island bringer hver en unik diversitet og alsidighed til deres repertoire, der spænder fra jazz til nordiske folkemelodier og strækker sig også til et mere moderne musikalsk univers. UMAMI Vocals skriver deres egne arrangementer og komponerer selv en stor del af deres musik.

 

Gennem årene har UMAMI givet koncerter og bidraget til forskellige projekter og events, herunder deltagelse i DR's "Fællessang", gæsteoptræden ved AAVF i Ridehuset i Aarhus og medvirken som kor på Northern Assembly's seneste udgivelser.

 

En julekoncert med UMAMI byder på en skøn kombination af nye og klassiske julesange i spændende og smukke arrangementer. Julestemningen breder sig som duften af gløgg og æbleskiver på en glitrende frostklar decemberaften.

 

Sangerne


  • Ingeborg Højlund Dania: Med en åben tilgang til genrer bevæger Ingeborg sig frit gennem det musikalske landskab. Kendt for sit arbejde med nordiske og danske salmer og viser.
  • Karmen Rõivassepp: En ung prisvindende estisk jazzvokalist og komponist, der navigerer legende mellem mainstream, latin og moderne jazz.
  • Nadja Schmedes Enevoldsen: Med rødder i den nordiske folkesangstradition og en legende tilgang til stemmen som instrument, har Nadja markeret sig som sanger og komponist på den danske musikscene.
  • Yngve Lyngsø: En eftertragtet tenorsolist med en unik evne til at formidle dybde og følelse gennem sin stemme, skaber musikalske historier, der berører sjælen.
  • Gunnar Sigfússon: Født og opvokset i Island, er Gunnar en sanger, trompetist, korleder, arrangør og komponist med en alsidig musikalsk baggrund.

 

UMAMI Vocals er ikke blot en vokalgruppe – det er en følelse af harmoni, kreativitet og musikalsk fællesskab.