UFFE STEEN TRIO & VESTBO TRIO

- En unik koncertoplevelse med to trioer sammen på scenen!- 2 af landets fremmeste guitartrioer smelter sammen i smagfuldt samarbejde ***** (GAFFA)


- Originalitet og virtuositet er ord som alt for sjældent kan bruges i en anmeldelse. Det kan de her! 


Uffe Steen Trio & Vestbo Trio sammen på scenen er en unik liveoplevelse. Med to guitarer, to kontrabasser og to trommesæt giver musikerne publikum en særlig koncertoplevelse, som er medrivende, groovy og simpelthen cool!


De to trioer elsker at stå på scenen sammen, og det smitter! Koncerten udfolder sig i en jazz’et atmosfære, som giver plads til de mange musikalske muligheder der åbner sig, når der er to af hvert instrument. Musikken rummer både jazz’ens lethed og bluesmusikkens tyngde, i et dynamisk og uhyre velspillet udtryk. Resultatet groover uimodståeligt derudad - det her hold kan simpelthen underholde!


“Grooves” er sekstettens 2. udgivelse, og albummet er blevet særdeles godt modtaget af anmeldere og publikum. Singlen “Flet” blev playlistet hos Spotify, og albummet blev udnævnt til Ugens Album på DR P8 Jazz. Nu, hvor LP’en trykkes i 2. oplag, ser sekstetten frem til at tage på landevejen igen til efteråret 2023.


Uffe Steen - guitar

Michael Vestbo - guitar

Thomas Sejthen - bas

Jesper Smalbro - bas

Jesper Bo - trommer

Eddi Jarl - trommer