Chris Grey & The BlueSpand


Det fynske funky-bluesband Chris Grey & The BlueSpand er på landevejen igen!

 

Bandet som startede med at vinde Danish Blues Challenge helt tilbage i 2012, har med deres musikalske tæft og fantasi og en legende lethed vundet fans over hele verden, bl.a. for deres fantastiske videoer fra studiet, hjemme i køkkenet og resten af verden!

 

Debut-albummet ”Lotta Love” fra 2014 skabte stor opmærksomhed blandt branchefolk og radiostationer i USA, Europa, Canada og Australien. I 2017 gik bandet viralt med musikvideoerne ”Grab’em by the Elbow” og ”Mammas Mammalaid” hvor sidstnævnte fik 1 mio. views på 10 dage. Dette har skabt en bundsolid fanbase og followers på de sociale medier.

 

Chris Grey & The BlueSpand har nu 55.000 følgere på facebook og især nummeret ”Mammas Mammalaid” med mere end 3,2 millioner views har gjort bandet populært og elsket over hele verden!

 

Efter albumudgivelsen “Funk The Mall” i 2022 er der igen nyt fra bandet! De to nye singler “I get Horny” (when I look at myself) og “3 Boyz” (in the living room) er netop udkommet. Begge numre indeholder som vanligt en god blanding af groove og humor i et univers af funk, soul og en masse andet godt.

 

Forvent en aften med funky grooves, bluesy guitar, og et show solidt sammetømret i et fantasifuldt univers af humor, spilleglæde og stor musikalitet.