MONIQUE JULEKONCERT 2024


Monique elsker og har altid elsket julen, med dens hyggelige traditioner, magi og samværet med familie og venner, og for Monique, er der ingen jul uden alle de smukke danske julesange og salmer samt de engelske og amerikanske Christmas Carols, for de bringer hende i den helt rigtige julestemning.

 

I 2020 udkom hendes julealbum, ”CHRISTMAS” Det er fyldt med 11 klassiske engelsk/amerikanske julesange i Moniques fortolkning.

 

Da Monique har boet over hele verden og oplevet julen på rigtig mange forskellige måder, fortæller hun nogle af sine små hyggelige og sjove anekdoter om julen mellem numrene. 

 

Koncerten breder sig genremæssigt fra gospel, jazz og pop, til de smukke danske julesange og salmer. Fra ballader til up-tempo sange. Der sniger sig også en enkelt sang af Leonard Cohen ind, nemlig “Hallelujah” som Monique har indspillet, og sågar sendt til Leonard Cohen. Hun synes selv, at den passer så godt ind i julerepertoiret.

 

Monique har også været så heldig, at få lov til at synge flere sange for Disney. Og som hun selv siger, er der ingen jul uden: "When You Wish Upon A Star”

 

Monique lover, at hun og hendes musikere, vil gøre alt for, at julefreden sænker sig, og at vi kommer lidt tættere på julens budskab om kærlighed. 


”En sensuel, forførende og fantastisk stemmepragt. En performance, der på en og samme tid var både dynamisk og nærværende og som tryllebandt publikum. En udstråling uden sidestykke og bag det hele et utroligt ærligt, helt og smukt menneske, det var hvad vi fik, da vi bookede Monique. En professionalisme og et festfyrværkeri af humør og charme. Vi blev blæst omkuld og ramt direkte i sjælen. Så Monique – Tak !” Michael Bendix, Senior General Manager, A.P. Møller-Mærsk