BON JOVI JAM

- because we can

 

Med klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi´s store hits.

 

Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!

 

BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

 

Og BON JOVI JAM går virkelig all in. Bandet kommer med en større produktion hvor de designmæssigt har taget udgangspunkt i en ægte klassisk Bon Jovi sceneopstilling. Trommeslager og keyboardspiller er naturligvis på rullende podier, med lys og røg fastmonteret. De medbringer også selv egne rullende truss med parlamper monteret. Udover Marshall-stack bagvæg, et stort bagtæppe har de sågar et “solopodie” med røg og blæser til den lir, der bare skal være til en rock-fest af denne klasse. 

 

Se bare deres pressemateriale som er helt i top. Det afspejler den seriøsitet der ligger i bandet. Og glemte jeg at sige, at de spiller og synger ganske enkelt fremragende! Så alt er på plads til en storslået Bon Jovi rock-fest, med det ene store hit efter det andet.

 

Jens Ole Amstrup, Waterline festival, Frederikshavn: 

 

"Det er umiddelbart svært at forestille sig, at Waterline kunne have været afsluttet bedre - end med BON JOVI JAM. Det er sgu svært, når man er sidste act og det er sent efter en lang dag med bl.a. DAD, Go Go Berlin og The Blue Van på programmet. Og I gjorde det pissegodt. Tak!”

 

Jacob Mathiesen, AMBUFESTEN, Hobro:

 

“Lørdag aften ramte vi helt plet med BON JOVI JAM på programmet. Der er ingen tvivl om at i leverer varen på højt niveau og har publikum med jer hele vejen igennem. Som arrangør kan jeg varmt anbefale jer til andre festivaler.”

 

Bente Busk, Bakkehuset, Ikast:

 

“Tak for en forrygende aften! Jeres medbragte sceneudstyr gav scenografien et stort ekstra løft. Barsalget var tilmed fremragende, så mon ikke vi ses igen til en festlig aften.”

 

Jan Kjeldsen, Kilen Rock:

 

“Det var en varm eftermiddag og folk kogte i solen. Og kogepunkt kunne ikke være bedre -

Tak for at sparke gang i festen! Vi ses!”

ADRESSE

 

Morbærvænget 17

8340 Malling

CVR: 37763403

KONTAKT

 

Telf.: +45 22 11 04 99

Booking: nello@lifeisgoodmusic.dk

Kontor: kontor@lifeisgoodmusic.dk