PETER VUUST TRIO m. VERONICA MORTENSEN

- inspiration fra den amerikanske jazztradition

 

Peter Vuust har gjort det igen, på kort tid skrevet og indspillet ny CD. Og som han siger: "For første gang er jeg så tilfreds, at alle sangene kunne være åbningsnummer..."!

 

Cd’en har fået titlen "Leaves Of Love" og er indspillet i Nordens bedste musikstudie, svenske Nilento Studio. Den udkommer ultimo oktober og bliver dermed efterfølgeren til den anmelderroste "September Songs", som et enigt anmelderkorps gav top-anmeldelser, og som blev nomineret til årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards i 2014. 

 

Teksterne på den nye CD, som fortrinsvis er skrevet af den norske digter Roy-Frode Løvland og er en kunstnerisk kommentar til den nuværende udvikling, vi er nødt til at forholde os til - både som kunstnere og mennesker. 

 

Peter Vuust er med 17 turneer og 6 CD’er et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Som bassist har han samarbejdet med alt fra danske pop artister til internationale jazz stjerner.

 

Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition. 

 

Han er samtidig en unik kombination af en dybt respekteret jazz-musiker og en verdensklasse hjerneforsker. Han er Danmarks førende ekspert inden for feltet "Music In The Brain" - et forskningsfelt han egenhændigt har opbygget og er daglig leder af. 

 

Samtidig er han aktuel med sin seneste bog-udgivelse fra april 2017 - “Musik På Hjernen”

 

Veronica Mortensen er en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. 

 

Hendes stemme er i følge anmelderne"... Sexet, selvironisk og sødmefuld. (…) Stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. (…). Stemmen er topfokuseret. Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi. Veronica Mortensens vokale overskud funkler"


Live:

 

Sammen med den formidabelt swingende pianist Henrik Gunde fortolker trioen Peter Vuusts melodiøse jazzsange fra de to første cd’er "Images Of Falling" fra 2005 og "September Songs" fra 2013. Og selvfølgelig fra den helt nye cd "Leaves Of Love"!

ADRESSE

 

Morbærvænget 17

8340 Malling

CVR: 37763403

KONTAKT

 

Telf.: +45 22 11 04 99

Booking: nello@lifeisgoodmusic.dk

Kontor: kontor@lifeisgoodmusic.dk