Sofia Hedia


SOFIA HEDIA

“SOFIA HEDIA blæste mig bagover med sin stemme...”

Citat : Søren Huss.

 

Det blev starten på et samarbejde, hvor Søren blev mentor for Sofia Hedia i hendes sangskrivning. Hvor de sammen fandt ind til kernen af hendes meget personlige og hudløse tekster. Samtidig spillede hun support for ham på 13 indendørs koncerter – og kom med i hans band som keyboardspiller og korsanger, senest på hans sommertour 2018.

 

Og nu kommer så hendes nye CD udspil. SOFIA HEDIA er poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme.

 

Den nye CD “Drømmespind” er på gaden 25. januar.

 

Singlen SPØGELSER fra det kommende album er allerede ude (mere end 27.000 views på videoen) og er blevet rigtig godt modtaget med bl.a. mere end 100 plays på P4. 11 . januar udkommer singlen MAND, som er et måske endnu bedre bud på et langt liv på P4.

GAFFA live (4 stjerner)

“Hendes krystalklare vokal leverede smukke melodier, der nådesløst borede sig dybt ind i én med gribende dansk lyrik, der frembragte en nærmest religiøs følelse af nærvær.”

 

POLITIKEN om “Hudløs” (4 hjerter)

“en brusende talentfuld og bredtfavnende sangerinde”

 

FEMINA om “Hudløs”(4 stjerner)

“Der er noget sjældent højtideligt over sangene, noget storladent og følelsesmæssigt kraftfuldt, som vi – helt ærligt – ikke er så vant til på vore breddegrader.”

 

Live har Sofia Hedia 4 erfarne musikere med:

 

  • Marianne Lewandowsky: Keys, kor og percussion
  • Søren Møller: Keys
  • Jens Bech: Trommer
  • Rasmus Todbjerg: Bas og synth

ADRESSE

 

Solbrinken 25

8270 Højbjerg

CVR: 37763403

KONTAKT

 

Telf.: +45 22 11 04 99

Booking: nello@lifeisgoodmusic.dk

Kontor: kontor@lifeisgoodmusic.dk