Electric Guitars


ELECTRIC GUITARS

- rock'n roll radio!

 

Den 2 februar 2017 udkom deres 3. album “Rock’n’Roll Radio” med Jacob “Cobber” Binzer som producer. Og med bl.a. videoen og singlen “Headless Chicken” med vennen Jesper Binzer (D:A:D) helt i front. Det har i følge Mika Vandborg og Søren Andersen ført til deres til dato klart mest helstøbte album!

 

Electric Guitars havde en kanon 2016 sæson med 28 indendørs og 14 udendørs koncerter.

 

De gjorde det fantastisk på de allerstørste scener som bl.a. Jelling (store telt kl 22) og Smukfest (bøgescene), med deres kæmpeforstærkere og flere gange med deres udvidede show hvor de havde pyro og ild på scenen!

 

Men ilden i læderbuksen brænder endnu, 2017 har til nu budt på en velbesøgt forårstur, en go sommer og til efteråret venter endnu en flot tur!

 

Seneste anmeldelse fra Viften 9/9/16: Gaffa 5 *****

 

“Her taler vi altså om et rigtigt levende rockband. De to storsmilende gavtyve – Vandborg med snurrigt overskæg og skaldet isse og Andersen med rock-tattoos og langt hår – ejer ikke antræk til selvhøjtidelige egotrip. Og det er måske netop derfor, Electric Guitars har holdt så længe og stadig lyder så godt.

 

Forlænget, fornemmet, fuldendt, fantastisk og stærkt vanedannende guitarekvilibrisme.

Dét kan Electric Guitars. Tag ind og oplev det, inden det er for sent.”

 

Mika og Søren er begge kendt som guitarister i et utal af andre sammenhænge fra Love Shop, Dicte/Hempler og Gnags (1999-2009) til Mike Tramp, Anne Linnet og Deep Purple-legenden Glenn Hughes.

 

Men Electric Guitars er deres eget unikke projekt, hvor de selv har skabt det hele fra bunden.

ADRESSE

 

Solbrinken 25

8270 Højbjerg

CVR: 37763403

KONTAKT

 

Telf.: +45 22 11 04 99

Booking: nello@lifeisgoodmusic.dk

Kontor: kontor@lifeisgoodmusic.dk