Hook Herrera & The Helping Hand Band


HOOK HERRERA & THE HELPING HAND BAND


- ægte blues kærlighed og feeling!


 

Hook Herrera er født i 1960 i San Jose, Califonien, amerikaner med indiansk og mexicansk blod i årerne. Dog er hans blod mere blåt end rødt, han har spillet blues siden han var barn“ er fyldt med ægte blues kærlighed og -feeling!

 

Hook siger “I’ve headlined many festivals and played with all the greats before they died and lived a serious blues life”. Han har turneret med Allman Brothers, Warren Hayens & Gov’t Mule og spillet med Johnny Winther, Derek Trucks, Levon Helm, Matt Abts, Anson Funderburgh, Jimmy Rogers, Pinetop Perkins, Willie Big Eyes Smith, Bonnie Raith...

 

Han har gennemrejst hele USA med sin mundharpe og også store dele af Europa før Hook fandt kærligheden i Sverige og nu lever i Göteborg med kone og børn. 

 

Hook har derfor holdt en længere pause fra livet på landevejen. Men “The Blues” kalder igen og Hook er gennem Ron Hacker kommet i kontakt med undertegnede. Hook Herrera er en fantastisk mundharpespiller og sanger. Han har den der ægte blues-feeling og lyder “helt rigtig”. Og Hook kan ikke vente med at komme i gang igen. Han glæder sig til Danmark og dette samarbejde!

 

Hook backes i Danmark af dette fremragende band:


 

  • Ronni Boysen (Mud Morganfield, Kokomo Kings) - guitar
  • Kjeld Lauritsen (Organizers, Miriam Mandipiri) - orgel og piano 
  • Esben Bach (Grarup Allstars, Shades of Blue) - trommer
  • Niels Nello Mogensen (Johnny Madsen, Grarup Allstars, T:N:H) - bas.

ADRESSE

 

Solbrinken 25

8270 Højbjerg

CVR: 37763403

KONTAKT

 

Telf.: +45 22 11 04 99

Booking: nello@lifeisgoodmusic.dk

Kontor: kontor@lifeisgoodmusic.dk