Time Machine

TIMEMACHINE

-Rockguitarens historie- En musikalsk eventyrkoncert for børn og deres forældre.

website2

I et inferno af parykker, tøj, instrumenter og rock-rigtige attituder, leder TIMEMACHINE os igennem rockguitarens historie - fra midt 50'erne op til i dag. En historie der på mange måder er en del af vores alle sammens kulturelle baggrund.

På Caspers 14 års fødselsdag går hans højeste ønske i opfyldelse. Han får den elektriske guitar han så længe har drømt og plaget om. Det er svært at spille på sådan en, men til sit store held kan han ved hjælp af sin nyerhvervede tidsmaskine(!), rejse tilbage til dengang det hele begyndte. Sammen med Chuck Berry, Hank Marvin, Jimi Hendrix, Eddie Van Halen og alle de andre guitar-guruer, skal han nok få det lært. 

En fascinerende, lærerig og meget underholdende rejse, både for Casper og alle os andre. Eventyret fortælles, med underlæggende stemningsskabende lydkulisse, pre-indtalt af skuespilleren Allan Klie, mens al musikken selvfølgelig opføres live af professionelle musikere. “Rockguitarens historie” er en blanding af en koncert og et eventyr. En fortælling suppleret med masser af musikalske indslag.

Henrik Mygind (forfatter samt guitar og vokal): musiker, musikpædagog fra Det Nordjyske Musikkonservatorium og forfatter til ”Rockguitar” (2000) og ”Rockguitar basic”(2003). Desuden pladeaktuel med Tournesol, samt indehaver af egen guitarskole.

Niels Nello Mogensen (bas og vokal): fast mand i Johnny Madsen Band siden 1996 med masser af erfaring fra de største danske scener. Hovedaktør i Nellovator med to soloudgivelser bag sig, og bl.a. også Kent Thomsen & De Dyre Drenge. Desuden musiker på mange teaterforestillinger på bl.a. Aarhus Teater og Aalborg teater.

Claus Vesterskov (trommer): musiker og underviser fra Det Nordjyske Musikkonservatorium, tonsvis af erfaring med bl.a. afrikansk-, symfonisk- og teater-musik.

TIMEMACHINE og “Rockguitarens historie” er ikke "bare" underholdning, men kulturel underholdning og har - via snart 400 skolekoncerter - været rigtig mange børns første oplevelse med rigtig live musik. En ægte og sober oplevelse langt væk fra dommerpaneler, iscenesættelse og tv-magi.

Læs også her hvad mange børn på landets skoler har skrevet: http://timemachine.dk/index.php?ID=12&lang=da

Aldersgruppe: 8 - 16 år (10-15 kernegruppen), gerne med forældre! Forestillingen varer en lille time.

webdesign by blueskent

Life Is Good Music

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMØRKSKYGGE3