T:N:H

Thomsen:Nello:Hansen

Guitar:Bas:Mundharpe

3 musikere med hver deres sange på hjerte

3 musikere der deler scenen ligeligt imellem sig

3 høje stole, 3 instrumenter - og 3 akkorder

Thomsen : Nello : Hansen er forrygende fortolkninger af de gamle blues klassikere af kunstnere som Muddy Waters, Sonny Boy Williamsson osv. + Kent Thomsens suveræne og humoristiske blues-sange med danske tekster!

Bag disse navne gemmer sig det tidligere ”Giraffen, Elefanten og Det Blå Lys”, der igen gemte p, i vilkårlig rækkefølge:

Kent Thomsen - guitar, vokal

   Kent er ubeskedent sagt måske Danmarks bedste fortolker af især Muddy Waters men også bl.a. Howlin' Wolf og Sonny Boy Williamson. Kent er gammel Varde dreng og han har sideløbende med sin egen musikkarriere spillet med bl.a. Allan Olsen, Troels Jensen og i mere end 10 år med Peter Belli. Udgav i 2012 sin første cd "Så'n er det" med sit "De dyre Drenge". Blues med danske tekster.

Og så hænger Kent på Wall of Fame på MOJO

Niels Nello Mogensen - bas, vokal

  Aarhusianske Nello er anerkendt for sit sejt swingende basspil samtidig med en stor solistisk styrke. Startede i punk-bandet Lost Kids. Siden blev Nello fast mand hos Johnny Madsen som han har spillet med siden 1996. Har sideløbende spillet flere turne’er med amerikanske bluesnavne som Blue Lights, Ron Hacker og nu også Hook Herrera til efteråret 2017. Skabte og spiller også i “superbandet” Grarup Allstars.

Henrik Hansen - mundharpe, vokal

 Henrik er oprindeligt fra Roskilde men er den mest jyske sjællænder Kent og Nello kender. Og så er han Danmarks bedste mundharpespiller! Henriks fremragende og virtuose spil kunne tidligere høres i "Mojo Hands" og nu hos det gendannede "Trouble Cats". Har indspillet plader med bl.a. Johnny Madsen og Poul Krebs.

Udgav i 2013 cd'en "Three chords & The Truth“ Har siden haft forrygende succes både alene på scenen men også sammen med Kenn Lending Blues Band under de meget roste Dobbelt-blues-koncerter

 

Hjemmeside Banner
Hjemmeside Bund
Tekst Banner2