T:N:H

Thomsen:Nello:Hansen

Guitar:Bas:Mundharpe

”Three chords & The Truth”

Blues med international klasse

website2

Forrygende fortolkninger af de gamle blues klassikere af kunstnere som Muddy Waters, Sonny Boy Williamsson, Little Walter, Howlin' Wolf osv. Krydret med masser af anekdoter og skæv humor.

Bag disse navne gemmer sig det tidligere ”Giraffen, Elefanten og Det Blå Lys”, der igen gemte på, i vilkårlig rækkefølge:

Kent Thomsen - guitar, vokal (Peter Belli, De Dyre Drenge),

Niels Nello Mogensen - bas, vokal (Johnny Madsen, Laugesen All Stars)

Henrik Hansen - mundharpe, vokal (Trouble Cats, Mojo Hands).

Trioen opstod under de efterhånden legendariske onsdagskoncerter på værtshuset ”Peter Gift” i Aarhus tilbage i 90`erne. Disse tre bluesfolk er nu atter samlet efter alt for mange års fravær, en anelse mere modne, noget mere ædruelige og jo da, meget mere bedre.

Det er således et længe ventet genhør med Kent Thomsens fabelagtige guitarspil, Niels Nello Mogensens sejt svingende bas og Henrik Hansens virtuose mundharpespil.

"Old school" Chicago-blues når det er bedst.

CD`en ”Three chords & The Truth” fra 2013 beviser dette til fulde.

Citat fra Bjarne "King Bee" Rask på facebook efter en Thomsen - Nello - Hansen koncert hos Crossroads i Vejle:
"Jeg var jo så heldig at opleve denne tilbagelænede trio udfolde sig hos CROSSROADS her i Vejle. Og de er altså ikke mere tilbagelænede end at de kommer langt udover scenekanten, med nærvær alene. Selv på bagerste rækker føler man sig på tomandshånd... med de tre. Alle tre deler plakaten ligeligt, og der er en humor på linje med Anden og Øgendahl... og samtidig så alvorligt og nærværende et udtryk som hos en Muddy Waters... fra hvem vi i øvrigt fik mange klassikere denne aften..! Kents guitarspil er så herlig 'rustikt' - men man kan sagtens mærke at der er mere gemt i 'værktøjskassen' end som så... et overskud... og så kommer der altså lige de der særlig blå toner, hvor hårene rejser sig... en autencitet, de endnu ikke har kunnet analysere sig akademisk frem til på konservatorierne..! Jeg synes i øvrigt at det var en super disposition, også lige at spille materiale fra Kent Thomsens danske sange i denne sammenhæng... der var lidt publikumsforventninger i retning af Pløjestævner, Gule Ærter, Hash og hva har vi....!
Go nat, tak for en fed oplevelse..."

webdesign by blueskent

Life Is Good Music

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMRKSKYGGE3