Sorte Fugle

website2
PR FOTO

Dette spændende band kan være et af de nye kommende navne på den danske scene!

“Besjælet dansksproget folkrock fra udkantsdanmark”

SORTE FUGLE er besjælet dansksproget folk­rock fra udkantsdanmark Falster. Et 5 mands band omkring Flemming Walther og Dennis Bengtson. Det er medrivende og original lyrik, støvet og destorted. Et helt frisk bud på nærværende sange der tager udgangspunkt i den virkelighed man befinder sig i, når man bor på Falster i det nogen kalder “den rådne banan”.

Musikalsk står SORTE FUGLE på skuldrene af C.V. Jørgensen, Steppeulvene og nyere danske kunstnere, som Peter Sommer og Magtens Korridorer, men i bund og grund er de helt deres egne i både lyd og budskab.

De fik **** 4 stjerner i Gaffa for debut albummet af samme navn fra 9. sep. 2016. Oplaget på 200 blev på 2 timer revet væk via forudbestilling så de kun havde 10 tilbageholdte eksemplarer til release aftenen på STARS i Vordingborg! Der var 170 gæster hvoraf flere kom i bus fra København.

"SORTE FUGLE har udgivet et ærligt og småbeskidt garage-folk-rock album, der fra de første linjer fremstår så åbenhjerteligt og ægte, at man kun kan lukke det ind i sit kræsne musikhjerte, der hurtigt spotter at der ikke er tale om støvede protestsange, men om forfriskende fugleflugtlinje-abuleringer, det flyver højere og højere for hver gennemlytning”.

 
Se denne fede video -  Kontrolleret I Forfald

Og Sorte Fugle ligger ikke stille. Deres album nr 2. er i kassen og releasen er sat til 5. oktober 2017.

 

Hjemmeside Banner
Hjemmeside Bund
Tekst Banner2