Michelle Birkballe

Michelle Birkballe

website2

Hun er efterhånden ved at være en erfaren dame, hende Michelle Birkballe. Hun sprang ud som fuldtidsmusiker i en alder af bare 17 år, og har siden turneret flittigt, og spillet alt fra små ydmyge steder som blokvogne og fængsler til musikhuse og festivaler. Og også opvarmning for bl.a. Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo.

I foråret 2015 udkommer så Michelles 5. album med danske sange skrevet af hende selv og med Billy Cross som producer. CD`en udkommer på ”Eastwing” og er indspillet i Sweet Silence med Flemming Rasmussen bag knapperne. Første single "En sidste gang" er allerede i rotation på P4.

Michelle er især kendt for sin hæse stemme, sine anekdoter og gode historier. Og selvfølgelig ikke mindst sine sange som ofte er så hudløst ærlige at de går lige i hjertet på publikum. Hun forstår samtidig at skabe ”gang i den” og synge en blues, så hårene rejser sig. Hun har en indlevelse og passion for musikken der gør, hun altid giver sig fuldt ud. Og hun formår at skabe en kontakt til publikum som er helt speciel. Michelle SKAL bare opleves live!

Forvent en intens aften bygget op omkring de nye sange, men med et kraftigt tilbageblik på de 4 tidligere album.

Michelle Birkballe : vokal, guitar

Jakob Baumgartner : guitar, kor

Josef Baumgartner : keys, kor

Jakob Skytte : bas

Eddi Jarl : trommer

webdesign by blueskent

Life Is Good Music

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMRKSKYGGE3